GASTENBOEK

Dit gastenboek dient vooral om jouw aanwezigheid te melden op bepaalde dagen en of ervaringen uit te wisselen, nooit is het de bedoeling dit als datingsite te gebruiken of telefoonnr. of andere uit te wisselen.

Indien berichten ongepast of tegen de regels zijn dan zullen deze aangepast en of verwijderd worden.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht is pas zichtbaar in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
1619 berichten.
Light high heels heeft geschreven op 28 maart 2022 om 10:48
Hallo youppi ik komen vandaag miss led
bart uit aalst heeft geschreven op 28 maart 2022 om 10:46
@angeldust dat roze haar zal makkelijker herkenbaar zijn dan al die zwarte slips :-)))
Angel Dust heeft geschreven op 28 maart 2022 om 10:34
Bedankt aan iedereen die op mijn bericht gereageert heeft 😊 Jullie zullen mij makkelijk kunnen herkennen aan mijn roze haar.
Yves heeft geschreven op 28 maart 2022 om 09:32
Kijk uit om veel kutjes te kunnen likken naar orgasmes. Zwarte Björn borg onderbroek. Your wish is my command 🤩
bart uit aalst heeft geschreven op 28 maart 2022 om 07:34
Ik kom straks ook, zwarte tshirt en boxershort, baardje en bril . Eind de veertig.. @angel dust, is nu mijn derde keer geloof er is geen betere club dan deze om je eerste stapjes te zetten. Spreek me gerust aan.
Hot duo heeft geschreven op 27 maart 2022 om 19:24
Ook wij zijn er normaal weer bij morgen
Koppel D/H heeft geschreven op 27 maart 2022 om 16:41
Maandag komen we weer. Hopelijk wordt het een hot en geile middag.
Jan heeft geschreven op 27 maart 2022 om 13:53
@alle geile koppeltjes en geile dames, zal er morgen na twee lange weken afwezigheid ook weer bij zijn om te genieten van een geile spannende namiddag! @ alle nieuwe gezichten ,@ koppel uit de Haan,@ Light high heels @ B&E hoop dat we morgen uitgebreid kennis kunnen maken en samen genieten. @ Angel Dust wees gerust we zijn één grote, Geile en respectvolle familie hoor, wil je gerust onder de vleugels nemen en op sleeptouw nemen ,hoe zal ik je herkennen? wie komt er nog meespelen morgen ? kusjes
Light high heels heeft geschreven op 27 maart 2022 om 10:51
Hallo Steven en de andere lieverds morgen ik heb een drukke agenda ik zal mijn best doen om morgen bij jullie te zijn dikke kusjes miss led
Steven heeft geschreven op 27 maart 2022 om 10:07
Miss Led , vanaf wanneer ben je daar? Had graag je wat beter leren kennen….gr Steven
Light high heels heeft geschreven op 26 maart 2022 om 21:30
Hey ik ben miss led ik GA proberen om op maandag te komen ik Kan niet wachten te komen kusjes voor iederen miss led
Travje Zina heeft geschreven op 26 maart 2022 om 20:38
Hoi,maandag ben ik hoogstwaarschijnlijk terug van de partij in het geilzellige clubke met veel aangename, leuke mensen.Angel Dust, je hoeft je niet nerveus te maken. Ik werd ook direct aanvaard en ondertussen in een fraaie kennissenkring beland.
Angel Dust heeft geschreven op 26 maart 2022 om 18:11
Hallo, Ik ben een single jonge vrouw die volgende maandag voor het eerst langs zou komen. Wel ben ik een beetje nerveus, heb nog nooit zoiets gedaan 😅 Is er ter plekke iemand die me wat wegwijs kan maken? Alvast bedankt! 😊
LadyShaker heeft geschreven op 26 maart 2022 om 14:55
Welke dame(s), koppel(s) ga ik maandag ontmoeten "DE" Club? Hopelijk komt "LED-lampjes" opnieuw!
Biman heeft geschreven op 26 maart 2022 om 13:34
Zijn jullie open op paasmaandag
Beheerdersantwoord van: Thierry
Ja hoor, op paasmaandag zijn we open!
Michel & Hotwife heeft geschreven op 26 maart 2022 om 07:42
Wij blijven het o zo verschrikkelijk jammer vinden dat de openingsuren samenvallen met de normale werktijden van de werkende mens. Is dat nu echt zo moeilijk om de vrijdag- en de zaterdagavond open te doen? Wij snappen wel dat het iets spannender is als je een bepaald thema kunt koppelen aan bepaalde avonden, maar eigenlijk kan het ons geen bal schelen welk thema dat ook mag zijn. Bij om het even welk thema gaat het ons om vulkanische orgasmes, die je alleen maar in clubverband kunt bereiken. En daarin zijn wij vast niet alleen. Bovendien, thema’s genoeg toch? Ik denk aan togaparty, swingersavond, gangbang belevenis, first time strangers, gemaskerd, een beetje pijn, geblinddoekt, striptease, schoolmeisjes, ouder maar ervaren, lingerie avond, vlam in de pijp, vrouwen baas, groepseks, de jaren zeventig – tachtig – negentig enz,…., barsletjes, darkroom, seks in the cinema, crème fraishe to night, miss wet T-shirt, enz… Maar nogmaals, eigenlijk kan het ons geen bal schelen welk thema dat ook mag zijn. Bij om het even welk thema gaat het ons om vulkanische orgasmes, die je alleen maar in clubverband kunt bereiken. Wij hopen, om niet als vervelend over te komen, als wij nu voor de zoveelste keer vragen, doe aub open in het weekend. Please! Daar wachten we nu al jaaaaren op! Zo lang de gouden regel gerespecteerd wordt, namelijk: “Niets moet, maar alles mag” en “Nee is nee” of zeg maar gewoon: “Alle spelregels van de club zoals ze beschreven staan op de website”,…. Zo lang dàt gevolgd wordt, hebben jullie een platina gat in de markt. Daar kan geen enkele erosauna of parenclub aan tippen. Maar please, breidt uw openingsuren uit voor een seizoen. Dat is zowat het beste wat er kan gebeuren, zowel voor de uitbaters als voor de klanten. Mensen hebben echt wel veel over voor goede seks! Daarvoor willen mensen best wel 100km rijden.
Beheerdersantwoord van: Thierry
Dag Michel en Hotwife, ik weet het en jullie en anderen zijn zeker en vast vragende partij... wel goed nieuws! We zijn vrij concreet in de planning aan het komen en als er nu niks meer tussenkomt (prive en andere bezigheden) dan starten we eind april met de eerste vrijdag en willen zo stilaan starten met regelmatig avond openingen. Thema’s en setting zijn welkom en zullen steeds gericht zijn op zeer actieve bezoekers en geen erotische discotheek situatie. Hopelijk kunnen we de sfeer van de ondertussen zeer druk bezochte maandagen doortrekken naar de avond openingen. Hou onze agenda en nieuwsbrief in het oog!
Bartje bi heeft geschreven op 25 maart 2022 om 12:13
Zijn er aanstaande maandag bikoppeltjes aanwezig ? heb er zin in om al de bi fantasies los te laten, mmmm lekker !
B & E heeft geschreven op 24 maart 2022 om 19:55
Twas terug een geile namiddag,Andy bedankt om ons te verwennen x
Ijsblokje heeft geschreven op 24 maart 2022 om 19:19
PPPPFFFF,WA heb ik allemaal gemist in da supper clubke😒,al 2 weken nemeer kunnen gaan🤒.Thiery,pas op maandag zenne kik were 😇
Beheerdersantwoord van: Thierry
We hebben je gemist deugniet 😉
Nico heeft geschreven op 24 maart 2022 om 14:24
Hey ik zou een van komende weken voor eerste keer komen... werken jullie met lidkaart en/of identiteitskaartregistratie?
Beheerdersantwoord van: Thierry
Dag Nico, neen geen extra kosten door lidkaarten en dergelijke en neen wij doen ook niet aan identiteitsregistratie.

Aanmelden nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte.