WEGENWERKEN

Omleiding wegens werken nabij de afrit E403 Ruddervoorde.
(Vanaf 19 april 2022 tot begin juli 2022)

Komende van Gent

Best neem je op de E40 de afrit Oostkamp (nr 9), naar rechts tot aan het eerste grote ronde punt daarop neem je de vierde afslag zijnde Siemenslaan (vanaf hier zal de gps zich correct hervatten), doorrijden tot aan het volgende rond punt en de tweede afslag richting Kortrijk (N50), 5km doorrijden tot aan de verkeerslichten waar je rechts het centrum van Ruddervoorde kunt inrijden en zo terug op de gewoonlijke route uitkomt.

Komende van de kust / Brugge

De afrit van Ruddervoorde blijft open, doch i.p.v. aan het eerst rondpunt gekomen naar links te gaan ga je naar rechts richting Zedelgem en na 500m ga je links de Kloosterstraat in richting Veldegem, deze straat (1,6 km) volgen en dan naar links (vanaf hier zal de gps zich correct hervatten) en na 2km kom je op de gewoonlijke gekende route terecht.

Komende van Kortrijk / Roeselare

Voor wie afrijd op de afrit Lichtervelde blijft alles hetzelfde en wie toch verkiest de afrit Ruddervoorde te nemen die gaat een kleine omleiding van +/- 3km moeten volgen. Zie plannetje en uitleg voor wie van de kust / Brugge komt.

Aanmelden nieuwsbrief

Uitzonderlijk open op donderdag 26 mei 2021.